Stockholms Golv & Måleri AB

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt. Det här med att hitta en bra golvläggare i Huddinge med omnejd är ett ämne som har kommit att dyka upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Jag tänkte även tipsa er om det företag som jag och min man valde att vända oss till för ett tag sedan när vi behövde hjälp med att lägga nytt golv, nämligen Stockholms Golv & Måleri AB. Stockholms Golv & Måleri AB är ett företag som vi själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även han valt att vända sig till just dem, och som fåt otroligt bra hjälp av den duktiga personalen. Jag och min man har länge letat efter ett företag som Stockholms Golv & Måleri AB, men tyvärr har vi tidigare stött på en hel del företag som sagts kunna hjälpa oss, men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella. Just Stockholms Golv & Måleri AB kändes som ett pålitligt företag, och jag kunde därför direkt känna mig trygg och säker i mitt val av företag. De arbetar otroligt mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. De anställda visade direkt att de ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att vi skulle kunna känna oss så trygga som möjligt.

De visade sig även vara otroligt duktiga och erfarna inom sitt yrke, och gav oss därför ett otroligt fint resultat, helt efter våra önskemål och behov. Jag vill tipsa er läsare som befinner er i Huddinge, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Solna, Södermalm, Tyresö, Täby, Östermalm eller Solna med omnejd att vända er till just Stockholms Golv & Måleri AB.